Selecteer een pagina

welkom allemaal!
Ik ben saskia, Gewoon juf Saskia…

~ typejuf en digiwijzeres ~

Wie is Gewoon Saskia?

Vanaf 13 september is het zover…
We gaan van start met de typecursus. Ik heb er hartstikke veel zin in, ik hoop jullie ook! Hiernaast heb ik een welkomsboodschap voor jullie!

Zal mezelf eerst even aan jullie voorstellen, voor diegene die mij nog niet kennen… Ik ben Saskia. Gewoon Juf Saskia, typejuf en digiwijzeres.

Ik woon in Culemborg, samen met mijn zoon Gijs van 18 jaar, mijn lief Martin en onze hond Berend van 5 jaar.

Ik vind kennisoverdracht het leukste wat er is om de hele dag mee bezig te zijn. Niet heel vreemd dus dat ik van het ontwerpen van badkamers in 2012, overstapte naar het lesgeven aan kinderen en (jong)volwassenen.

Niet alleen mag ik mijn leerlingen begeleiden, uitdagen en stimuleren, maar ik mag mijn leerlingen ook iets meegeven waar ze hun verdere leven iets aan hebben: blindtypen! Hoe bijzonder is dat?
Dat doe ik met enorm veel plezier en enthousiasme.

Inmiddels ben ik dagelijks bezig om mijn leerlingen typevaardig, futureproof én digiwijzer te maken. Een toffere job bestaat er niet!

Wanneer is er typeles?

De data waarop les zal zijn is geel (de 10e les is de afsluitende les, deze is in het groen te zien, en is de dag van het type-examen). In de herfstvakantie is er geen typeles.

Mocht je zelf een keer verhinderd zijn/ ziek zijn zijn, dan kan je in overleg met mij de les op een ander tijdstip inhalen in dezelfde week/de week erna. Of er voor kiezen die week zelfstandig door te werken.

Wat is het huiswerk?

Om goed te leren typen moet je zoveel mogelijk elke dag even oefenen. Beter vaak heel éven, dan 1x heel láng.

Gemiddelde zal het ongeveer een kwartier tot een half uur per dag zijn. Dat mag dus gerust bijvoorbeeld 2×10 minuten zijn. Dat moet haalbaar zijn, ook al heb je wellicht een drukke agenda.
Hou maar goed voor ogen dat als je eenmaal blind kunt typen, je tijd over gaat hebben. Alles gaat sneller… een email schrijven, een verslag maken, notulen uitwerken, en ga zo maar door…

Gedurende de cursus zal ik je zo veel mogelijk tips en trucs geven om zo goed mogelijk door de gehele cursus heen te typen. Ik ga er natuurlijk wel vanuit dat je het huiswerk elke week netjes af hebt.

Vragen?

Mochten er vragen zijn, is er iets onduidelijk, laat dit dan heel graag even aan mij weten.

Dat kan altijd per email naar info@gewoonjufsaskia.nl, via de contact button hier onder aan de pagina of per telefoon/whatsapp op +31-6-28638605.

Fijn als we korte lijntjes hebben, vind ik zelf altijd.
Dat was het voor nu. Fijne dag allemaal en tot snel!

PFP