Selecteer een pagina

Les 4 – de laatste letters van het alfabet

Jullie hebben hard gewerkt zeg! Lekker even helemaal in opperste concentratie en daarna een leuk spel met een blinddoek gedaan!

Lachen!!! De les vloog weer voorbij, hè?!

QWERTY keyboard

Welke letters leren jullie deze week?

Wowwww… jullie gaan deze week de laatste letters van het alfabet leren, namelijk de V, P, W, C, Z, Y, X en Q. Kijk maar goed naar het filmpje.

Wat is je huiswerk deze week?

Typ deze week ook weer zoveel mogelijk elke dag even oefenen. Beter vaak heel éven, dan 1x heel láng. Gemiddelde dus ongeveer een kwartier tot een half uur per dag. 

Huiswerk voor volgende week: je moet tot oefening 14 van les 8 (= 8.14) doorwerken. Dat is dus héél les 7 én les 8. Dat betekent ongeveer 4 of 5 oefeningen per dag.

Met anti-spiek-doos natuurlijk! Hoe minder je kijkt, hoe beter het in je hoofd zit.

Op je huiswerkschema (wat in je envelop zit) kun je het bijhouden. 

Nu we inmiddels al zover zitten met het programma hebben we bijna alle letters in de vingers (pffff, dat is ook echt een heleboel!!!)… en her en der zitten dus soms wel husselfoutjes. Dus… je vingers moeten nog beter weten waar welke letter zit.

Volgende week gaan we dus heel wat herhalen! Dan ben je vast voorbereid… 😉

 

Hoe krijg ik dat nu goed ingepland?

Voor diegene die het verdelen/ het plannen van het huiswerk nog wat lastig vinden, heb ik een weekschema bijgevoegd. Wie weet helpt het jullie een beter overzicht voor jezelf te krijgen… 😊

In de mail zit het weekschema als bijlage.

Hoe gebruik je dit schema?
Tel het aantal oefeningen die je nog moet doen als huiswerk. Tel het aantal dagen dat je kan oefenen.
Deel het aantal oefeningen door het aantal dagen en vul dit in op je weekplanner.

NB Als je veel fouten maakt, tel dan ook de herhalingsoefeningen erbij natuurlijk om te verdelen. Herhalen kost misschien iets meer tijd, maar je hebt er enorm veel aan, als alle volgende oefeningen van je huiswerk sneller/beter gaan. 

NB Je kunt ook de meest lastige oefeningen even opschrijven, zodat je die eventueel aan het eind van de week nog een keertje kunt doen.

Vragen?

Mochten er vragen zijn, is er iets onduidelijk, laat dit dan heel graag even aan mij weten. 
Dat kan altijd per email naar info@gewoonjufsaskia.nl, via de contact button hier onder aan de pagina of per telefoon/whatsapp op +31-6-28638605.

Dat was het weer voor nu. Fijne dag allemaal en tot volgende week!