Selecteer een pagina

Lockdown Actie Typecursus

Lockdown Actie Typecursus

Van een aantal oud-leerlingen kreeg ik de vraag of ik tijdens deze lockdown en in deze rare tijden niet een opfris-typecursus kan aanbieden. Geweldig te horen dat velen van jullie dus merken hoe handig, belangrijk en fijn, blind kunnen typen is.
Maar nu… heb je wellicht wat tijd over en wil je nog even wat puntjes op die ene i zetten… 😉

Zoals jullie weten ben ik niet zonder reden een groot voorstander van typelessen MET wekelijkse, fysieke begeleiding. (Ik ben tenslotte niet voor niks al 10 jaar typejuf, hè!)
Máár… omdat ik jullie al les heb gegeven, durf ik jullie wel “los te laten” en een volledige online opfriscursus zonder begeleiding aan te bieden. Twee jaar geleden heb ik mijn eigen typeles-methode VingerVlug ontwikkeld en deze is daar ook goed voor ingericht.

 

PFP Gewoon Juf Saskia

Hoe ziet deze typecursus er uit?

  • De complete cursus omvat 19 lessen. Het opfrisgedeelte loopt tot les 9. Je kan dus ná het opfrissen van alle letters, leestekens en cijfers doorpakken om óók nog foutlozer en sneller te gaan blindtypen.
  • Je ontvangt van mij een planning, waardoor je deze complete typecursus in 10 weken zelfstandig af kan ronden. 
  • Blindtypen leer je alleen door vaak & kort te oefenen. Je wil dat het opgeslagen wordt op je harde schijf. Het huiswerk is gemiddeld 15 tot 30 minuten per dag.
  • In de typecursus zit een begin en eindmeting verwerkt, zodat je je eigen progressie kan zien.
  • Merk je dat je toch vastloopt tijdens de cursus, dan ben ik persoonlijk bereikbaar voor vragen, tips en tricks.
  • Er zijn meerdere typespellen te spelen op lesniveau.
  • Startdatum bepaal je zelf. 
  • Na inschrijving krijg je binnen 24 uur van mij een bevestiging met je persoonlijke inloggegevens welke 6 maanden toegang tot het typeprogramma geven.
  • Rond je alle 19 lessen af in de 10 weken, dan ontvang je van mij een prachtig deelname certificaat voor deze online typecursus.

Lockdown actie

Deze online typecursus zonder wekelijkse begeleiding kan ik aanbieden voor € 47 (toegang voor 1 persoon).  
Bedenk jij zelf als ouder nu om ook gezellig mee te doen, dan heb ik een speciale actie:
voor 2 personen betaal je geen € 94 maar € 77. En is er nóg iemand thuis die wil inhaken,
dan betaal je voor 3 personen geen € 141 maar € 107. Kan het zomaar een familie-activiteit worden.

Dan heb je zelf dus geen excuus meer om het niet te leren, als je het nog niet onder de knie hebt. 😉 En maak je meteen een mooie vingervlugge start in 2021. Je zoon of dochter kan goed je vingerzetting controleren, zoals ik normaal altijd tijdens de les doe. Haha…

Hoi Saskia! Ik wou je nog even bedanken voor de blind typecursus, ik heb er heel veel aan, vooral nu met mijn eindwerstuk!! Het typen gaat heel makkelijk en snel dus heel erg bedankt!!

Sacha, groep 8

Ik wou dat ik op een typemachine had leren typen. Mijn typejuf had er een keer eentje naar de les meegenomen. Echt super gaaf. Ik vraag er een voor mijn verjaardag!

Bratt, groep 6

Saskia, dankjewel dat je zo geduldig, vriendelijk en attent bent. De manier waarop je me elke keer weer motiveert en goede tips geeft is zo prettig. Ik had me geen beter juf kunnen voorstellen.

Alona (53), energetisch therapeut

Allereerst super dank voor alle updates tijdens de typecursus, was heel leuk om te lezen, natuurlijk ook alle opmerkingen over Nick. Wij hebben hier gezien dat hij er ontzettend zin in had en elke week met veel plezier naar je toe ging. Hij vertel ook met trots hoe goed het gaat en hij kijkt al weer uit naar maandag. 

Wij zijn graag bij de diploma uitreiking. Tot dan! En... nogmaals dank je wel.

 Chantal, moeder Nick (groep 7)

Juf Saskia is al heel enthousiast en geeft veel complimentjes. Ze kijkt altijd bij elke leerling wat diegene nodig heeft en ze kan super goed motiveren.

Elvie, groep 8

In mijn vak is verslaglegging enorm belangrijk. Wat een tijdwinst zal me deze vaardigheid brengen.

Monique (38), doktersassistente

Leren blindtypen vond ik echt wel lastig. Maar gelukkig wist juf Saskia altijd wel een oplossing, waardoor het typen daarna weer beter ging. Zonder haar had ik het nooit geleerd.

 

Aya, groep 8

 

Het leukste vond ik dat je badges kon gaan verdienen bij sommige oefeningen. Het gaf wel een extra cool gevoel als ik die haalde.

 

Jules, groep 7

 

Mijn zus deed een online typecursus en was bijna een jaar bezig. Ik heb VingerVlug gedaan en was lekker in 10 weken klaar! Ik kan nu zelfs beter dan haar typen.

Luke, groep 7

Het beste voorbeeld geef je zelf, nietwaar? Hoe kan ik van mijn guppies verwachten dat ze snel typen, als ik dat zelf niet kan? Hoogtijd dus dat ik dit onder de knie kreeg.

Marieke (29), basisschooldocent

 Zoooooo trots ben ik op mezelf! Ik ben 3x zo snel geworden en heb de helft minder fout, zei mijn juf. Ik merkte het ook al op school. Gaaf, hè?

Vivian, groep 8

Ik vond het best lastig om blind te leren typen, maar ik ben super blij dat ik het heb gedaan.

Vince, groep 7

Typeles is het beste cadeau wat mijn moeder me heeft kunnen geven toen ik 12 was. Alleen de cijfers op het Numpad had ik nog steeds niet lekker onder de knie. Deze heb ik bij Gewoon Saskia met het typeprogramma VingerVlug binnen notime geleerd.

Robert (46), chiropracter

Saskia doet haast elke les met ons leuke spelletjes om het typen op een leuke manier te oefenen.

Lina, groep 6

Saskia doet haast elke les met ons leuke spelletjes om het typen op een leuke manier te oefenen.

Lina, groep 6

Saskia is altijd positief en daar door is het leren blindtypen echt veel leuker.

Levi, groep 7